Vacatures_

Om te werken binnen ons maatwerkbedrijf, moet je over een erkenning collectief (of individueel) maatwerk beschikken. Bij VDAB of GTB kan je navragen of je deze erkenning hebt. Indien niet, kan men kijken of je eventueel aan de nodige voorwaarden voldoet om deze erkenning aan te vragen.

Beschik je over een erkenning? Neem dan contact op met Karen Bernaert, via karen@veerkracht4.be of op het nummer 0474 44 77 04. Je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!


Leidinggevende en ondersteunende functies

Maatwerkcoach - groenonderhoud

Voor onze productieafdeling groenonderhoud zoeken we een gemotiveerde collega die samen met onze doelgroepmedewerkers het groenonderhoud voor diverse klanten dagdagelijks tot een goed einde brengt. Je werkt mee op de werkvloer.


Begeleid(st)er arbeidszorg

Individuele begeleiding van arbeidszorgmedewerkers. Begeleiden van het arbeidsproces op de werkvloer, motiverend en zorgondersteunend werken.


Interesse om bij ons te werken, maar geen passende vacature gevonden?Werken als jobstudent bij Veerkracht4

Als jobstudent ga je aan de slag tussen onze medewerkers. Voor onze verschillende afdelingen zoeken wij jobstudenten voor de schoolvakanties. Goesting om een eerste werkervaring op te doen in een maatwerkbedrijf? Stuur dan je cv door naar karen@veerkracht4.be.

schoonmaak

vacatures

Bekijk onze bedrijfsfilm